4.özel Çocuklar Bahar Şenliği Başladı - Son Dakika
Yerel

4.özel Çocuklar Bahar Şenliği Başladı

4.özel Çocuklar Bahar Şenliği Başladı

Emin Emine Teoman uygulama Okulu ve iş Eğitim merkezi organizasyonuyla “4. Özel Çocuklar Bahar Şenlikleri” başladı.

03.06.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emin Emine Teoman uygulama Okulu ve iş Eğitim merkezi organizasyonuyla "4. Özel Çocuklar Bahar Şenlikleri" başladı.

Şenliklerin birinci gününde Niğde 5 Şubat Stadyumu sentetik sahada kurumlar arası spor yarışmaları düzenlendi. Şenliğe katılan özel çocuklar kurumlar arası spor yarışmalarında hünerlerini sergilediler. Koşu yarışmalarında derece olan özel çocuklara madalya takıldı.

Şenliklere Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Emin Emine Teoman uygulama Okulu ve iş Eğitim merkezi Müdürü Recep Çakıroğlu, çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.

Hafta hakkında açıklama yapan Emin Emine Teoman uygulama Okulu ve iş Eğitim merkezi Müdürü Recep Çakıroglu, "Özel Çocuklar Bahar Şenliği daha önceden yapılacaktı ama Soma'da meydana gelen kaza nedeniyle ertelendi. Bugün ise kurumlar arası spor yarışması düzenleniyor. Yarın da 5 Şubat kapalı spor salonunda şenliklerin devamı olacak. Yine aynı gün Öğretmenevinde özel çocuklarımızın hazırladığı sergimiz olacak. 5 Haziranda kültür merkezinde Engelliler sanatla kalkınıyor 8 isimli program gerçekleşecek. Gelecek yılda bölgesel bir şenlik düzenlemeyi planlıyoruz" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 4.özel Çocuklar Bahar Şenliği Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement