Adana'daki Arazi Kavgası - Son Dakika
Yerel

Adana'daki Arazi Kavgası

Adana\'daki Arazi Kavgası

Adana'da arazi paylaşımı yüzünden çıkan kavgada 5 kişi birbirine girdi.

05.03.2013 21:16  Güncelleme: 11:10

Adana'nın Ceyhan ilçesinde iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 5 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı.

Kuzucak köyü yakınlarındaki bir tarlada iki grup arasında çıkan ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mahmut Mazı, oğlu İlker Mazı, İsmail Tan, Mehmet Tan ile Yunus Yılmaz'ın hayatını kaybettiği kavgayla ilgili soruşturma sürüyor.

Polis ve jandarma ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, Tan ailesine ait arazilerin bir kısmının, hissedarlardan bazıları tarafından Mazı ailesine satıldığı, daha sonra arazinin ölçüleriyle ilgili anlaşmazlık yaşandığı belirlendi.

İki ailenin yaklaşık 3 dönümlük arazi nedeniyle davalık oldukları, bugün de Mazı ailesinin tarlada ölçüm yapmak isterken Tan ailesiyle aralarında tartışma çıktığı ve tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönüştüğü bildirildi.

Güvenlik güçlerinin, hastanenin yanı sıra iki ailenin de yaşadığı köyün giriş ve çıkışını kontrol altında tuttuğu öğrenildi.

Bu arada, jandarma tarafından yürütülen çalışmalarda, biri hafif yaralı 3 kişinin gözaltına alındığı, olaya ilişkin 1 kişinin de arandığı belirtildi.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar - Anıl Bağrık

Yayıncı: Murat Paksoy - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'daki Arazi Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement