Adü Hastanesi'nden Aydınlı İçin İki Yeni Protokol - Son Dakika
Yerel

Adü Hastanesi'nden Aydınlı İçin İki Yeni Protokol

Adü Hastanesi\'nden Aydınlı İçin İki Yeni Protokol

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Özel Aydın Kent Hastanesi arasında protokol imzalandı.

12.08.2013 17:27

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Özel Aydın Kent Hastanesi arasında protokol imzalandı.

Kamu Hastaneler Birliği ile yapılan protokoller kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi MR, Tomografi Patoloji, Nükleer Tıp ve Laboratuar hizmetleri yanında diğer branşlarda da hizmet vermeye devam ediyor. ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi son olarak Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü KETEM ve Özel Aydın Kent Hastanesi ile protokol imzaladı.

ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin Aydın halkına her konuda hizmet vermeye devam ettiğini belirten Başhekim Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, "Çalışmalarını yeniliklerle sürdüren Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi son olarak Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü KETEM ve Özel Aydın Kent Hastanesi ile de protokol yapmıştır. Sağlık hizmetlerinde; ileri tıp teknolojisini kullanarak, meslek etiği ilkeleri ve hasta haklarına uygun, kanıta dayalı tıbbi uygulamalarla, hasta ve çalışan memnuniyetini sağlayan, bölgesel ve ulusal düzeyde tercih edilen sağlık kurumu olmak adına Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Aydın halkına en üst düzeyde kaliteli sağlık hizmetini sunmaya devam edecektir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adü Hastanesi'nden Aydınlı İçin İki Yeni Protokol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement