ADÜ'nün Minikleri Rengarenk Gülümsedi - Son Dakika
Yerel

ADÜ'nün Minikleri Rengarenk Gülümsedi

ADÜ\'nün Minikleri Rengarenk Gülümsedi

Adnan Menderes Üniversitesi Anaokulu koordinesinde "Haydi Rengarenk Gülümse" resim şenliği ve piyano dinletisi düzenlendi.

04.06.2013 12:09  Güncelleme: 12:10

Adnan Menderes Üniversitesi Anaokulu koordinesinde düzenlenen "Haydi Rengarenk Gülümse" resim şenliği ve piyano dinletisi büyük beğeni topladı.

"Haydi Rengarenk Gülümse" Resim Şenliği ve Piyano Dinletisi, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice Aksu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Turan, Pediatrik Nöroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Tosun ve ADÜ Anaokulu'nun koordinatörlüğünde

Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Miniklerin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, ADÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulvahit Yükselen, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye Uğur, etkinliği hazırlayan bölümlerdeki doktorlar, engelli çocuklar ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasında etkinliğin amacı hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Yasemin Turan, "Bedensel engeli olan ancak kalplerinde bize ulaşmak için hiçbir engel tanımayan bu özel çocuklarımızın yeteneklerini sergilemelerine aracılık etmek için bu aktiviteyi düzenledik. Ömür boyu sürecek olan bu tıbbi durumun sadece ilaç tedavileri, özel eğitimleri, rehabilitasyon programları ile ilgilenmenin değil bu özel çocuklarımızı sosyalleştirerek topluma kazandırmanın da oldukça önemli olduğu görüşündeyiz" dedi.

Etkinlik 12 çocuktan oluşan ve yaklaşık bir saat süren piyano dinletisi ile devam etti. Yapılan sergi sonrası tüm çocukların resimleri ödüle değer bulunup çocuklara hediyeleri verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ADÜ'nün Minikleri Rengarenk Gülümsedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement