Afyonkarahisar İl Müftüsü Ramazan Ayı Programıyla Emirdağ'da Cemaatle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar İl Müftüsü Ramazan Ayı Programıyla Emirdağ'da Cemaatle Buluştu

Afyonkarahisar İl Müftüsü Ramazan Ayı Programıyla Emirdağ\'da Cemaatle Buluştu

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfiü İmamoğlu, Ramazan ayı vaaz programı kapsamında Emirdağ'da bir program düzenleyerek cemaatle buluştu. İlçe Kaymakamı ve İlçe Müftüsü de programa katıldı. İftar programı, teravih namazı ve gençlerle yapılan istişarelerle dolu bir gün geçirildi.

25.03.2024 12:42  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfiü İmamoğlu, Ramazan ayı vaaz programı çerçevesinde Emirdağ'da bir program düzenleyerek cemaatle buluştu.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü ilçelere düzenlemiş olduğu Ramazan vaaz ve İrşad programına devam ediyor. Bu çerçevede vaaz programı Emirdağ Emir Baba Camii'nde gerçekleştirildi. İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, İlçe Kaymakamı Osman Bilici ve İlçe Müftüsü Vahit Demiral'ın katılımıyla gerçekleşen programa katılım yoğun oldu. İftar programından sonra İl Müftüsü İmamoğlu, teravih namazı öncesi vaaz etti, sonrasında teravih namazı kılındı. Namazdan sonra gençlerle bir araya gelinerek istişarelerde bulunuldu. İlçe Kaymakamı Osman Bilici ve İlçe Müftüsü Vahit Demiral ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'na teşekkür ve memnuniyetlerini iletti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar İl Müftüsü Ramazan Ayı Programıyla Emirdağ'da Cemaatle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement