AK Parti'den Erdoğan'a Destek - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Erdoğan'a Destek

AK Parti\'den Erdoğan\'a Destek

AK Parti Düzce İl Teşkilatı, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına toplu bağış yaparak katkıda bulundular.

21.07.2014 21:33

AK Parti Düzce İl Teşkilatı, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabına toplu bağış yaparak katkıda bulundular.

Ziraat Bankası Düzce Merkez Şubesi önünde toplanan teşkilat üyeleri basın açıklamasının ardından hep birlikte açılan bağış hesabına para yatırarak Erdoğan'a olan bağlılıklarını göstermiş oldular.

Bağış kampanyası ile alakalı açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, herkesin gönlünden kopan kadar yardım etmesi gerektiğini ifade ederek "Hepinizin de malumu olduğu üzere Cumhurbaşkanı adayına devletimiz seçimlerde bir bütçe vermiyor. Partiler de buna bir bütçe ayıramıyor. Tabii ki Sayın Cumhurbaşkanı adayımızın da seçim süresi boyunca çalışmaları var, mitingleri ve programları var. Bizlerde Düzce'den Sayın Cumhurbaşkanı adayımıza destekçi olmak istiyoruz. Burada ödenecek miktar önemli değil. Önemli olan Düzce'de yaşayan insanların, Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarının Başbakanımıza 'her zaman yanınızdayız' mesajı vermesidir" dedi.

Konuşmanın ardından partililer Ziraat Bankası'da açılan bağış hesabına toplu halde bağış yaptılar. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Erdoğan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement