AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu Açıklaması

AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu Açıklaması

"Kendi aramızda olan ancak başka mihraklar tarafından yönlendirilenlerin nifak sokma girişimleri karşısında birlikteliğimizi ve AK parti yol arkadaşlığını göstermek amacıyla biraradayız"

23.12.2013 15:48

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, "Kendi aramızda olan ancak başka mihraklar tarafından yönlendirilenlerin nifak sokma girişimleri karşısında birlikteliğimizi ve AK Parti yol arkadaşlığını göstermek amacıyla biraradayız" dedi.

İl Başkanlığı tarafından organize edilen birlik-beraberlik yemeğine, Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, yerel seçimlerde AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan 67 kişiyle İl, ilçe ve belde teşkilat yöneticileri katıldı.

Kaşıkoğlu burada yaptığı konuşmada, görünen köyün kılavuz istemediğini belirterek, parti içine nifak sokmak isteyen kişilere karşı biraradaki görüntüleriyle cevap verdiklerini söyledi.

Kaşıkoğlu, "67 aday adayını bir araya getirmek, süreci birlikte paylaşmak, moral motivasyon sağlamak için bir araya geldik. Kendi aramızdan olan ancak başka mihraklar tarafından yönlendirilenlerin nifak sokma girişimleri karşısında birlikteliğimizi, AK Parti yol arkadaşlığını göstermek amacıyla bu gün bir aradayız" dedi.

Yemekte ayrıca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin icraatlarının yer aldığı slayt gösterisinin ardından milletvekilleri Çakır, Arslan ve Korkmaz da birer konuşma yaptı. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement