Başkan Toraman Suşehri'nde - Son Dakika
Yerel

Başkan Toraman Suşehri'nde

Başkan Toraman Suşehri\'nde

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve yürütme kurulu üyeleri, Suşehri'nde bir dizi incelemelerde bulundu.

16.09.2013 11:45  Güncelleme: 11:48

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve yürütme kurulu üyeleri Suşehri'nde bir dizi incelemelerde bulundu.

2014 Yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlere değinen Murat Toraman, "Yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçelerimizi gezerek gençlik kollarımızla bir araya gelip yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar ve gençlik kollarının hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Sivas'ımızın gözde ilçelerinden Suşehri'nde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın çalışmaları gayet başarılı AK Gençliği her alanda her türlü sosyal platformda yerini almıştır ve birçok projede de elinden gelen gayreti göstermiştir. Tarihi ve kültürel varlıkları barındıran Sivas'ımız yeşil bir Sivas projesiyle de gittikçe büyümektedir. Büyük Şehir ve Yaşam Dergisi Sivas'ımızı da her ay düzenli bir şekilde çıkartmaktayız Sivaslı olan birçok ünlü simalarımızı her sayımızda tanıtmaktayız. Bu bağlamda Sivas'ı Sivas yapan dünyanın her yerindeki Sivaslılar bizlere destek verirlerse hayalini kurduğumuz Büyük Sivas'a hep beraber kavuşacağız."dedi.

Suşehri AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek ise yaptığı açıklamada, "Suşehri AK Parti Gençlik Kolları AK Gençlik hizmetleri çerçevesinde her platformda elinden gelen gayret göstermektedir. Çalışmalarımız hakkında ve yakalaşan yerel seçimler öncesi İl Gençlik Kolları Başkanımız Murat Toraman ve yürütme kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı yaptık."dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toraman Suşehri'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement