Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Görevine Başladı

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Görevine Başladı

30 Mart Yerel Seçimlerde Akçakoca Belediye Başkanı seçilen Cüneyt Yemenici, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililer ile birlikte belediyeye gelerek, Fikret Albayrak’tan görevi teslim aldı.

05.04.2014 10:13

30 Mart Yerel Seçimlerde Akçakoca Belediye Başkanı seçilen Cüneyt Yemenici, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililer ile birlikte belediyeye gelerek, Fikret Albayrak'tan görevi teslim aldı.

Akçakoca Belediyesi konferans salonunda konuşma yapan Eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Yemenici'ye başarılar dileyerek, "Demokrasinin gereği olarak yapılan seçimlerde AK Parti'den Cüneyt kardeşimiz kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyorum. Akçakoca'ya en iyi hizmeti yapacağına inanıyorum. Bu anlamda kendisine her anlamda destek verilmesi gerektiğine inanıyorum" dedi.

Yemenici, eski başkan Albayrak'a teşekkür ederek,"Zaman mevzusu olmadan çalışacağım. Çalışmalarım hepsinde Akçakoca menfaati olacak. Projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçirerek Akçakoca'yı bölgenin en güçlü ilçesi yapacağız. Bunu başaracağımıza yüzde 100 inanıyorum. Beni bu yolda yalnız bırakmayan Akçakoca halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların sonunda dua yapıldı ve Yemenici Albayrak'ı uğurlayarak koltuğuna oturdu ve görevine başladı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement