Akşehir'de Yazar Öğrenci Buluşmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Akşehir'de Yazar Öğrenci Buluşmaları Başladı

Akşehir\'de Yazar Öğrenci Buluşmaları Başladı

Konya’nın Akşehir ilçesinde “Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor” ismiyle düzenlenen proje kapsamında öğrenciler ile yazar buluşmaları başladı.

08.12.2015 15:10

Konya'nın Akşehir ilçesinde "Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor" ismiyle düzenlenen proje kapsamında öğrenciler ile yazar buluşmaları başladı.

Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü; Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Center Yayınevi işbirliği ile 'Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor' ismiyle düzenlenen proje kapsamında okullarda düzenlenen etkinliklerle öğrenciler ile yazar buluşmaları sağlanıyor. Proje kapsamında Yazar Erdal Demirkıran Akşehir'deki Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesi, Anadolu Lisesi, Selçuklu Anadolu Lisesi, Akşehir Tornacı Erol Cumbul TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bahçelievler Ortaokulu'nda öğrencilerle buluştu.

Öğrencilere 'Büyük Düşünmek' konulu kısa bir konferans veren Yazar Demirkıran'a öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Öğrencilere eğlenceli bir dille başarılı olmanın ve büyük düşünerek hedeflere ulaşmanı yollarını anlatan Erdal Demirkıran, konferanslar sonrası kitaplarını da imzaladı.

Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü, Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Center Yayınevi işbirliği ile 'Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor' ismiyle düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim dönemi boyunca devam edecek proje kapsamında her okulda yazarlarla öğrencilerin buluşması sağlanacak. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir'de Yazar Öğrenci Buluşmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement