Aldıkları Sertifika ile Ailelere Eğitim Verecekler - Son Dakika
Yerel

Aldıkları Sertifika ile Ailelere Eğitim Verecekler

Aldıkları Sertifika ile Ailelere Eğitim Verecekler

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5 gün süren "Eğiticilerin Eğitimi Programı" seminerine katılanlan 60 kişiye düzenlene tören ile sertifikaları verildi.
Ev sahipliğini Özel Şehzade Mehmet Anadolu ve Fen Lisesi'nin...

15.11.2013 17:35

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5 gün süren "Eğiticilerin Eğitimi Programı" seminerine katılanlan 60 kişiye düzenlene tören ile sertifikaları verildi.

Ev sahipliğini Özel Şehzade Mehmet Anadolu ve Fen Lisesi'nin yaptığı törene Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Yılmaz, İl Müdür Yardımcısı Murat Akoğlu, Şehzade Eğitim Kurumları Müdürü Giray Kara, daire müdürleri eğitmenleri katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Yılmaz, bir haftalık eğitimin son bulduğunu hatırlatarak "Bu süreçte 5 alanda 23 konu gördünüz. Bu eğitimle ailelere profesyonel bir eğitim verebileceksiniz. Pek çok alanda bilgi sahibi oldunuz. Ailede en önemli konu boşanmadır. Sizler bu konuda da çok iyi bir eğitim aldınız. Çok önemsiz sebeplerden yıkılan aileler oluyor. Artık böyle bir durum olduğunda sizler bu konudaki katkınızı profesyonel bir şekilde yapabileceksiniz" dedi

YILMAZ EĞİTİMCİLERİ GÖNÜL ELÇİLERİ OLMAYA DAVET ETTİ

Bundan sonra için ise Gönül Elçileri projelerinin olduğunu belirten Yılmaz, "Bu eğitimi alan sizler bu projeye katılırsanız gönül elçimiz olursanız çok seviniriz. Bu proje ile yakınlarınızda etrafınızda dezavantajlı kişilere yardım etme, rehberlik yapma ve yönlendirme konusunda da bir eğitim vereceğiz. Sizlerden yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. Toplumda dezavantajlı çok vatandaşımız var. Türkiye'de insanların yüzde 10'un özürlü olduğu söyleniyor. Korumaya muhtaç çocuklar, aileler bunların büyük bir çoğunluğu eğitimsiz kesim. Eğitimsiz kesim nereye nasıl müracaat edileceğini bilmiyor. Gönül elçilerimizle bu insanlara yardım edip onları yönlendireceğiz" diye konuştu.

Eğitimcileri okulda ağırladıklarından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Şehzade Eğitim Kurumları Müdürü Giray Kara, "Bu dönemde boşanmalar çok üst seviyede. En büyük zenginliğimiz genç neslimiz. Bu genç nesli de en iyi yetiştirecek olan ailelerimizdir. Bundan dolayı ailenin yapısı sağlam olaması gerekiyor. Bu konuda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yapmış olduğu bu seminer çok önemli. Bizde kendi çapımızda Anadolu Okulu düzenliyoruz. Yarın Akşam İlk seminerimiz başlıyor. Bütün ailelerimizi bu seminere bekliyoruz." dedi - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aldıkları Sertifika ile Ailelere Eğitim Verecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement