Alo Gatab'ı Yedi Yılda 47 Bin 500 Kişi Aradı - Son Dakika
Yerel

Alo Gatab'ı Yedi Yılda 47 Bin 500 Kişi Aradı

Alo Gatab\'ı Yedi Yılda 47 Bin 500 Kişi Aradı

Antalya'nın Kemer ilçesinde vatandaşların istek ve şikayetleri ile ilgili olarak 24 saat hizmet veren "ALO GATAB" hattını 2006 yılından bu yana 47 bin 500 kişinin aradığı bildirildi.

23.08.2013 11:44

Antalya'nın Kemer ilçesinde vatandaşların istek ve şikayetleri ile ilgili olarak 24 saat hizmet veren "ALO GATAB" hattını 2006 yılından bu yana 47 bin 500 kişinin aradığı bildirildi.

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), Antalya'nın Kemer bölgesinde 24 saat hizmet veren 814 11 11 ALO GATAB hattı ile vatandaşın istek ve şikayetlerine cevap veriyor. Konusunda uzman ve eğitimli kişiler tarafından Kemerlilerin dilek ve şikayetleri not alınarak ilgili birime aktarıldığını belirtilirken, hattın hizmete girdiği 2006 yılından bu yana 47 bin 500 kişi tarafından arandığı bildirildi. Altyapı, su, çöp toplama, ilaçlama ve arıtma hizmetlerinde doğabilecek her türlü aksaklıklara önlem olarak çalışan ALO GATAB hattına günde ortalama 50 telefon geldiği ve hatta 3 vardiya halinde 8 kişinin görev yaptığı kaydedildi.

GATAB Başkanı, Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, "Her şey ALO GATAB'ın çalışmalarını kontrol etmekle başladı. Ardından bunu alışkanlık haline getirdim ve iş planıma aldım. Vatandaşların istek ve şikayetlerinin çözüme kavuşup kavuşmadığını ya da varsa memnuniyetsizliklerini soruyorum. Önceleri benim sesimi duyunca şaşırıyorlardı. Şimdi ise alıştılar. Hatta beni görenler 'ALO GATAB'ı aradık hala dönmedin bize' diye sitem bile ediyorlar. Görüşmelerden çok güzel geri dönüşler alıyorum. 25 yıldır siyasetin içinde olan biri olarak hiçbir zaman vatandaşımdan kopuk yaşamadım.Bu nedenle ALO GATAB aramalarını çok önemsiyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alo Gatab'ı Yedi Yılda 47 Bin 500 Kişi Aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement