Amasya'da Mazbatasını Alan Başkana Mehterli Karşılama - Son Dakika
Yerel

Amasya'da Mazbatasını Alan Başkana Mehterli Karşılama

Amasya\'da Mazbatasını Alan Başkana Mehterli Karşılama

Şehzadeler şehri Amasya’da ikinci defa belediye başkanı seçilen AK Parti’li Cafer Özdemir, mazbatasını almasının ardından geldiği belediye binasının önünde belediye personelinden oluşan mehteran takımının konseriyle karşılandı.

03.04.2014 16:01

Şehzadeler şehri Amasya'da ikinci defa belediye başkanı seçilen AK Parti'li Cafer Özdemir, mazbatasını almasının ardından geldiği belediye binasının önünde belediye personelinden oluşan mehteran takımının konseriyle karşılandı.

Mehterbaşı Sadi Güven, personel tarafından çok sevilen Başkan Özdemir'e sürpriz yapmak amacıyla konser tertiplediklerini söyledi. Belediye önünde toplananlara hitap eden Belediye Başkanı Özdemir, "Halkımızın tamamının belediye başkanıyız. Siyasi rozetimizi bir kenara bırakıp Amasya'nın 100 bin insanına eşit ve adil bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bütün insanlara kapımız açık olacak. Asla kin gütmeyeceğiz. Asla ötekileştirmeyeceğiz. Asla farkı muamele yapmayacağız" dedi.

Cumhuriyet tarihi boyunca ikinci defa üst üste belediye başkanı seçilen ikinci başkan olduğunu anımsatan Özdemir, "Şahsımızın bir başarısı değil, halkımızın başarısı olarak görüyoruz. İki dönem belediye başkanlığının farklılığını Amasya görecek. Biz kazandık demiyoruz. Amasya kazandı diyoruz. Tecrübelerimiz hizmet olarak halkımıza geri dönecek" diye konuştu.

AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, Merkez İlçe Başkanı Bilal Dümen, belediye başkan yardımcıları Cengiz Erdem, Mehmet Dümen, Osman Akbaş ve İsmail Kazan ile diğer yetkililerle vatandaşların da katıldığı karşılamada, İl Müftüsü İsmail İpek'in okuduğu duanın ardından kurban kesildi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya'da Mazbatasını Alan Başkana Mehterli Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement