Ankara Emek Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Ankara Emek Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Ödül Töreni

Ankara Emek Rotary Kulübü tarafından düzenlenen Meslek Hizmetleri Ödül Töreni, dün akşam Limak Ambassador Hotel'de gerçekleştirildi. Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden, törene onur konuğu olarak katıldı. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, ödül alan isimler arasında yer aldı. Törende, Hüsnü Bozkurt, Prof. Dr. Tayfun Güngör, Anooshirvan Miandji ve Rahman Altın gibi başarılı isimlere Meslek Hizmet Ödülü verildi. Hüsnü Bozkurt, ödül konuşmasında Atatürkçü Düşünce Derneği'nin çalışmalarına vurgu yaparak, ülkenin Kemalist değerlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.

19.01.2024 11:23  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Emek Rotary Kulübü tarafından düzenlenen Meslek Hizmetleri Ödül Töreni dün akşam Limak Ambassador Hotel'de yapıldı. Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden törene onur konuğu olarak katıldı. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, törende ödül alan isimler arasındaydı.

Ankara Emek Rotary Kulübü'nün dün akşam Limak Ambassador Hotel'de düzenlediği Meslek Hizmetleri Ödül Töreni'nde alanında başarılı dört isme Meslek Hizmet Ödülü verildi. Ödül alanlar arasında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, kadın doğum uzmanı ve şair Prof. Dr. Tayfun Güngör, bilim felsefecisi Anooshirvan Miandji ve besteci Rahman Altın vardı.

Hüsnü Bozkurt ödül konuşmasında şunları kaydetti:

"Böyle bir ödüle beni layık gördükleri için şükranlarımı arz ediyorum. Bu ödülün şahsıma verilmediğinin bilincindeyim. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı olduğum için bu ödülü aldığımın farkındayım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sözlerimi şu sözlerle bitirmek istiyorum. Bu ülkedeki son Kemalist son nefesini verinceye kadar, bu toprakları bu üç buçuk çapulcuya asla yar etmeyeceğiz. Kesinlikle kararlıyız, her noktada hazır ve nazırız. Mustafa Kemal Atatürk Samsun'a 18 kişiyle çıktı. Biz şu salonda bile en az 50 kişiyiz. O zaman çok daha güçlüyüz. Hiç umutsuz değiliz. 'Çünkü umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır' diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleriyiz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum."

Ankara Emek Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Ödül Töreni
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ankara Emek Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement