Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPOR'da idari koordinatör olarak görev yapan Servet Çavuşoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

13.01.2013 13:53

Foto: Trabzon maç fotoları, Tita ve hoca fotoları

===

Servet'in mutlu günü

ANTALYASPOR'da idari koordinatör olarak görev yapan Servet Çavuşoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Kulüp çalışanları, teknik heyet ve futbolcuların kampta hazırladıkları doğum günü pastasını kesen Servet Çavuşoğlu, bu jest karşısında büyük mutluluk yaşadı. Çavuşoğlu pastanın ilk dilimini Teknik Direktör Mehmet Özdilek'e verirken, tüm oyuncular da Servet için "İyi ki doğdun" şeklinde tempo tuttu. İdari koordinatör Servet Çavuşoğlu, yapılan jest karşısında "Hepinize teşekkür ediyorum. Beni böyle bir günde çok mutlu ettiniz" dedi.

Foto: Parti fotoları

===

Ekstra performansta TOP 10

ANTALYASPOR 2'nci Başkanı Ali Yılmaz tarafından düzenlenen 'ANTOİL Ekstra Performans' yarışmasında ilk 3 sırayı paylaşan Ömer Şişmanoğlu, İsmail Aissati ve Lamine Diarra'dan sonra 26 futbolcu arasında ilk 10'a giren diğer oyuncular da açıklandı. 4'üncü Ergün Teber omlurken, ardından Uğur İnceman, Deniz Barış, Murat Duruer, Zeki Yıldırım, Hakan Arıkan ve Tita sıralandı. Oylamaya katılan futbolseverler arasında yapılan kura çekiminde 26 kişi 50 TL'lik akaryakıt, 2 kişi Burger King mönü kazandı.

Foto: 2'nci başkan Ali Yılmaz fotosu

===

90 dakika destek

ANTALYA Valiliği'nin düzenlediği Zeytinköy'ü Kalkındırma ve Geliştirme Projesi kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Zeytinköy'de ikamet eden 50 çocuk ve genç, Antalya spor ile Trabzonspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçına götürüldü. Antalyaspor'dan alınan biletlerle maça gelen Zeytinköylü çocuklar, takımlarına 90 dakika boyunca destek verdi. Antrenörler Feridun Öten ve Yüksel Doğrul sorumluluğunda maça getirilen çocuklara, aynı zamanda Doğuyaka 100. Yıl Spor Kompleksi'nde futbol eğitimi veriliyor.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Çocuk ve gençlerin tribünde fotosu

===

Paşa'nın sporcu ordusu

4 yaşından 77 yaşına kadar herkesin spor yaptığı Muratpaşa ilçesi spor kampına döndü. Kış spor okullarında sayı 2 bini buldu.

MURATPAŞA Belediyesi Kış Spor Okulları, 30 akademisyen antrenör ve 2 bin civarında öğrenci ordusu ile dikkat çekiyor. Futbol, basketbol, hentbol, tekvando, tenis, cimnastik ve yetişkinler spor eğitimi ile sportif seferberliğin ilan edildiği Muratpaşa, tesis açısından da Türkiye'nin en zengin ilçeleri arasında yer alıyor. 71 spor tesisinin bulunduğu Muratpaşa ilçesinde sadece kış spor okullarında 4-14 yaş arası sporcu sayısı 1500 civarında. 7'den 77'ye halka açık yapılan fitness, tenis ve cimnastik çalışmaları ile bu sayı 2 bini geçiyor.

GELECEĞİN MİLLİ GURURLARI

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, mevcut spor dallarındaki faaliyetlere yazın yüzme, voleybol, yelken ve satranç branşlarının ekleneceğini söyleyerek, "Burada sporla tanışan ve spora başlayan çocuklarımız, sporu bir yaşam biçimi olarak öğrenmenin dışında, gizli kalmış yeteneklerini de ortaya çıkarıyor. Böylece, bu sporcularımız milli takımlarda gururumuz olacaklarını söyleyebilirim. Bunun en güzel örneğini kadınlar hentbol takımımızda gördük. 14 kişilik takımda 8 oyuncuyu milli takımımızda gururla izliyoruz. Bu sadece Muratpaşa ve Antalya'nın değil, ülkenin de gururudur" dedi.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Cimnastik, basketbol, tekvando ve fitness fotoları

===

Minik judoculara öğütler

KEMER'e bağlı Göynük Belde Belediyesi'nin bu yıl 6-12 yaş grubu çocuklar için düzenlediği judo okuluna, Antalyalı milli sporcular destek verdi. Milliler, minik sporcularla başarı ve birikimlerini paylaştı. Göynük Belediyesi tarafından açılan ve milli judocu Zehra Aslan yönetiminde yürütülen judo okulunu ziyaret eden Antalya Yolspor ve Konyaaltı Belediyesi'nin başarılı judocuları, miniklerle uzun süre sohbet etti.

Judo Federasyonu Teknik Komite Üyesi ve Yolspor ile Konyaaltı Belediyesi Judo Kulübü antrenörlüğünü yapan Murat Reis Şengün başkanlığındaki heyette, milli judocular Tuğba Akburak, Ümit Özmen, Çağrı Güzelsoy, Safiye Nurcan Demir, Yasemin Özge Yalçın, Şule Kavak, Hasret Çakıl, Gözde Gözmez, Özge Çebe, Hatice Çelik, Fatma Çelik ve Neriman Çelik de hazır bulundu.

Minik sporcular, bu branşta kariyer yapan büyüklerini ilgiyle izledi. Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, okulun büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Birçok gelişmiş ülkede ilk sırayı almayı başaran ve dünyada önemli bir konuma gelen judo sporunu çocuklarımızla tanıştırmak istedik. Judonun barış ve kardeşliğe dayanan temel felsefesini onlara aşılamak için oluşturduğumuz okulumuzdan, gelecekte başarılı sporcular çıkacaktır" dedi.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: Judo okulu ziyaret fotoları - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement