Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi'ni törenle anma - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi'ni törenle anma

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi\'ni törenle anma

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Belediye Hizmet Binası önünde tören düzenledi. Törene Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, başkan danışmanları, daire başkanları, zabıta ve belediye personeli katıldı. Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak sonlandırıldı.

18.03.2024 11:42  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Belediye Hizmet Binası önünde tören düzenledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla düzenlenen törene, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, başkan danışmanları, daire başkanları, zabıta ve belediye personeli katıldı.

Tören, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı, ardından İstiklal Marşı okundu. Genel Sekreter Tuncer, Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak töreni sonlandırdı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi'ni törenle anma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement