Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar ve beraberindekiler Kültür Mahallesi sakinleriyle buluştu.

27.01.2014 16:54

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar ve beraberindekiler Kültür Mahallesi sakinleriyle buluştu.

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmasında "2004-2009 yıllarında sizlere hizmet etme şerefine nail olduk. Bu bölgede yapmış olduğum hizmetleri sizler yaşayarak öğrenmiş oldunuz. Biliyorsunuz ki buradaki Kapalı Pazar da dahil olmak üzere bizim dönemimizde yapıldı" dedi

Öner, başkanlık yaptığı dönemde gecekondulaşmanın önüne geçtiklerini, özellikle Ahatlı ve Kültür bölgesinin gecekondulardan kurtarılarak modern bir mahalle görüntüsüne kavuşturulduğunu anlattı.

Kepez bölgesindeki kıraathane, düğün, asker törenine de katılan Öner, "2014 seçimlerinde Muratpaşasıyla, Konyaaltısı ve Büyükşehiri ile Antalya'da bir tarih yazacağımıza gece gündüz demeden çalıştığımız için inanıyorum. Siz değerli seçmenlerimizin sandığa gitmelerini, sandığa giderken her bir CHP'linin bir başka partiliyi ikna etmesini ve sandığa sahip çıkmasını istiyorum. Türkiye'nin günden güne tıkanmışlığa gitmesinin önünü açacak bu seçimlerde" diye konuştu.

20 Şubat'ta meclis üyelerinin de belirlenmesinin ardından projelerin açıklayacağını bildiren Öner, "Çok güzel projelerimiz var ve bunları sadece bir kağıda yazarak açıklamayacağız. Bu projeleri birer taslak halinde sizlere sunacağız. Hangi projeyi hangi kaynakla nereden yapacağımıza kadar belirttiğimiz projeler olacak. Şu anda 20 kişilik bir proje ekibimiz on beş gündür bunun üzerinde çalışıyor ve şu anda projelerimiz bitti. Ancak sadece mali verileri hazırlanmaktadır. Günü geldiğinde bu projeleri sizlerle paylaşacak, fikirlerinizi alacak, gerekirse sizin fikirleriniz doğrultusunda projelerimizi yeniden hazırlayacağız. Siz yeter ki bize güvenmeye devam edin" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement