Antalya Müzesi'nde "Model Uçak Kursu" Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Antalya Müzesi'nde "Model Uçak Kursu" Düzenlendi

Antalya Müzesi\'nde "Model Uçak Kursu" Düzenlendi

THK Antalya Şubesi, gençlere, havacılığı sevdirme ve yaygınlaştırma projeleri kapsamında Antalya Müzesi'nde "Model Uçak Kursu" düzenlendi.

02.04.2013 12:12  Güncelleme: 12:22

Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi, Antalya'da yaşayan gençlere hobi edindirme, havacılığı sevdirme ve yaygınlaştırma projeleri kapsamında Antalya Müzesi'nde "Model Uçak Kursu" düzenlendi.

Atatürk Endüstri Meslek Lisesi Okulu'ndan 10 öğrencinin katıldığı iki günlük kursta öğrenciler ayrıca Antalya Müzesi'ni gezme fırsatı da buldu.

THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş yaptığı açıklamada, kursun Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel başkanlığında, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Antalya Müze Müdürlüğü ve THK işbirliğinde gerçekleştirildiğini belirtti.

Yüceliş, "Bu kurs, Antalya'da binlerce yıl önce yaşamış medeniyetlerin ve kültürlerinin sergilendiği bir ortamdan, günümüzün jumbo jetlerine uzanan süreci hissederek, belki de gelecekte yerli uzay araçlarımızın projesini çizecek ve kullanacak bu gençlere ışık olmayı hedeflemiştir. Bu gençlerin ileride havacılık sektöründe alacakları görevler bu projenin başarısını gösterecektir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Müzesi'nde 'Model Uçak Kursu' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement