Aşk" Kitabı Down Sendromlu Çocuklar İçin İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Aşk" Kitabı Down Sendromlu Çocuklar İçin İmzalandı

Aşk" Kitabı Down Sendromlu Çocuklar İçin İmzalandı

Dünyada da bir ilk olan "Herkes Biraz Yazar Projesi" kapsamında bir araya gelen farklı mesleklerden 50 yazarın yazdığı “Sensiz Ölümdür Aşk” adlı romanın yazarları, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde okurlarıyla buluştu.

27.03.2014 11:04

Dünyada da bir ilk olan "Herkes Biraz Yazar Projesi" kapsamında bir araya gelen farklı mesleklerden 50 yazarın yazdığı "Sensiz Ölümdür Aşk" adlı romanın yazarları, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde okurlarıyla buluştu.

50 yazar arasında bulunan Duygu Erşen, Oya Pardak, Hakan Asılkefeli, Gökmen Küçüktaşdemir ve Şeyda Şentürk, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 1. kat etkinlik alanında düzenlenen imza gününde yoğun ilgi ve destek gördüler.

Büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atan 50 yazar, Gazeteci-Yazar Gökmen Küçüktaşdemir tarafından oluşturulan "Herkes Biraz Yazar Projesi" kapsamında "Sensiz Ölümdür Aşk" isimli romanlarını çıkardı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde piyasaya çıkan kitabın 3. baskısı yapıldı. Kitabın geliri Ulusal Down Sendromu Derneği'ne bağışlanırken, İzmirli bir genç kız ile İtalyan bir gencin aşk hikayesinin anlatıldığı roman daha birkaç ayda büyük bir okuyucu kitlesine ulaştı.

İmza gününde, romanla aynı adı taşıyan müzik albümünün tanıtımı da yapılarak bir de fotoğraf sergisi açıldı. "Sensiz Ölümdür Aşk" kitabını yazan "Herkes Biraz Yazar" grubundaki yazarlar; Alper Baran Esin, Altuğ Selçuk, Aylin Onart, Aynur Kuran, Babacan Pesenkurdu, Bahadır Yüksekşan, Banu Şen, Berna Ergin, Birgen Engin, Burcu Tuna, Didem Baydar, Dilara Çağlayan, Duygu Erşen, Düşü Bi Yerde (Emre Akdemir, Hatice Çelenk, Alper Akdeniz, Ece Tüzün, Öznur Usanmaz), Ece Türkmut, Eda Lortlar, Eda Ongün Balık, Elvan Karanfil, Engin İnce, Erdem Erdoğan, Erhan Gölbey, Esin Sayın Kayser, Filiz Kahraman, Fulya Demirören, Gökhan Köküşoğlu, Gökmen Küçüktaşdemir, Güneş Saraçoğlu, Hakan Asılkefeli, Hakan Urgancı, Halil Fincan, JülalMalhatunZalma, Kezban Şahin Taysun, Leyla Bal, Manolya Özek, Mehmet Erduğan, Melike Çerçioğlu, Namık Kuyumcu, Necmettin Tetik, Olcay Meşe, Oya Pardak, Selin Tabak, Senem Yazıcı, Şeyda Şentürk, Yeliz Pesenkurdu, Yeşim Kırlı ve Zeki Hozer'den oluşuyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşk' Kitabı Down Sendromlu Çocuklar İçin İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement