Avukatlar Kokteylde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Avukatlar Kokteylde Buluştu

Avukatlar Kokteylde Buluştu

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Zonguldak Barosu tarafından düzenlenen kokteylde Zonguldaklı avukatlar bir araya geldi.

06.04.2014 16:29

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Zonguldak Barosu tarafından düzenlenen kokteylde Zonguldaklı avukatlar bir araya geldi.

Zonguldak Emirgan Otelde düzenlenen kokteyle CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Neşe Kurt Baro Başkanı Kerem Ertem ve çok sayıda avukat ve aileleri katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem, geceye katılan davetlilere teşekkür ederek "Kamu vicdanı ve adaletin yerine getirilmesinde önemli bir görev üstlenen tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Avukatlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Neşe Kurt Baro Başkanı Kerem Ertem tarafından 25 yılını dolduran avukatlara plaket takdim etti.

Programda konuşma ve plaket törenin ardından dans ve eğlence müzikleri ile günlerini kutlayan avukatlar stres attı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avukatlar Kokteylde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement