Aydınspor 1923 İki Kamp Dönemi Geçirecek - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 İki Kamp Dönemi Geçirecek

Aydınspor 1923 İki Kamp Dönemi Geçirecek

Yeni sezon için gün sayan Aydınspor 1923, kamp ve hazırlık çalışmalarına bayramdan sonra başlayacak.

30.06.2016 11:11

Yeni sezon için gün sayan Aydınspor 1923, kamp ve hazırlık çalışmalarına bayramdan sonra başlayacak. Kamp yerini de belirleyen siyah beyazlılar önce Aydın'da daha sonra da Davraz'da güç depolayacak.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923, yeni sezon için bir yandan transfer çalışmalarına devam ederken bir yandan da kamp çalışmaları için hazırlıklarını yapmaya başladı. Bayramdan sonra toplanacak olan siyah beyazlılar Teknik Direktör Bahaddin Güneş yönetiminde önce Aydın Efeler'deki kulüp tesisleri olan Hüseyin Aksu Spor Tesisleri'nde 10 günlük kampa girecek. Daha sonra kısa bir iznin ardından çalışmalarına Isparta'nın Davraz bölgesinde kamp yaparak devam edecek olan Efe, bin 600 rakımlı kamp merkezinde güç ve kondisyon depolayacak. Aydınspor 1923, Aydın'daki çalışmalarda daha önceki yıllarda başka takımlarda kiralık olarak forma giyen futbolcular, altyapıdan A takıma yükselen genç oyuncular ve A Takım oyuncuları ile birlikte kalabalık bir futbolcu topluluğu ile çalışmalara başlayacak. Davraz kampı öncesinde de Teknik Patron Güneş, gelecek sezonun kadrosunu şekillendirerek yönetime vereceği rapor doğrultusunda sayıyı 26-27'ye düşürecek.

Davraz kampının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Bahaddin Güneş, özellikle sezon başı ilk etap çalışmalarının fizik ve kondisyon üzerine olacağını, bu nedenle de Davraz'ı tercih ettiklerini dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 İki Kamp Dönemi Geçirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement