Balaman: Sistemli Bir Şekilde Çalışıyoruz - Son Dakika
Yerel

Balaman: Sistemli Bir Şekilde Çalışıyoruz

Balaman: Sistemli Bir Şekilde Çalışıyoruz

AK Parti Diyarbakır İl SKM Genel Koordinatörü Başkanı Sabri Balaman, 2014 yerel seçimlerine sistemli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

15.02.2014 14:43

AK Parti Diyarbakır İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Genel Koordinatörü Başkanı Sabri Balaman, 2014 yerel seçimlerine sistemli bir şekilde Diyarbakır İl ve İlçe Teşkilatları olarak çalıştıklarını belirtti

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Diyarbakır İl ve ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Toplantısı yapıldı. Toplantıya, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı (SKM) Genel Koordinatörü Sabri Balaman, İl (SKM) Başkanı İslam Kanıtoğlu, İl (SKM) Başkan Yardımcısı Hüseyin Sevim İl Başkan Yardımcıları, Mesna Şimşek, Adnan Nabikoğlu, Mahmut Kayaş, Netice Arslan, Bedirhan Akyol, Gençlik Kolları, Kadın Kolları İlçe Ana Kademe (SKM) Başkanları katıldı.

"30 MART SEÇİMLERİ, CUMHURBAŞKANLIĞI VE GENEL SEÇİMLERİN ALTYAPISI OLACAK"

AK Parti Diyarbakır İl (SKM) Genel Koordinatörü Başkanı Sabri Balaman Başkanlığında gerçekleşen toplantı samimi bir ortam da karşılıklı fikir alışverişi ve istişareler yapılarak yapıldı. Toplantıda (SKM) Başkanlarına bilgiler aktaran (SKM) Genel koordinatörü Sabri Balaman, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimleri, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin altyapısı olacağını belirtti.

DİYARBAKIR AK PARTİYLE HİZMETE DOYACAK

Bu anlamda teşkilatların dün olduğu gibi, bugün ve yarında daha çok çalışmaya devam etmesi gerektiğini kaydeden Balaman, hizmet yarışında bayrağı devraldıklarını ve çok çalışacaklarına vurgu yaptı. Balaman; "Mahalle teşkilatlarımızla, il ve ilçe teşkilatlarımızla, kadın ve gençlik kolları yönetimlerimizle sistemli bir şekilde 30 Mart seçimleri için çalışıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalar Diyarbakır'ın huzuru, güveni ve geleceğini güvence altına almak içindir. Diyarbakır her şeye layıktır. Diyarbakır'ın artık Ak Belediyecilikle tanışma vakti geldi. Diyarbakır AK Partiyle hizmete doyacak" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Balaman: Sistemli Bir Şekilde Çalışıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Diyarbakirli: İnşallah bu kez Ak parti Diyarbakır da büyükşehir belediyesini, merkez ilçe belediyelerini ve tüm ilçeleri alacak. Allah'ın izniyle. 0 0 Yanıtla

Advertisement