Balkan Salon Şampiyonası'na Adana'dan İki Sporcu Katılacak - Son Dakika
Yerel

Balkan Salon Şampiyonası'na Adana'dan İki Sporcu Katılacak

Balkan Salon Şampiyonası\'na Adana\'dan İki Sporcu Katılacak

Türkiye Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, 22-23 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek Balkan Salon Şampiyonası’nda Adana’dan Demet Parlak ile Burak Yılmaz’ın da yarışacağını söyledi.

20.02.2014 09:29

Türkiye Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, 22-23 Şubat tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek Balkan Salon Şampiyonası'nda Adana'dan Demet Parlak ile Burak Yılmaz'ın da yarışacağını söyledi.

Uğur, son yıllarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin desteğiyle atletizm sporunda Adana'nın çıtasının yükseldiğini, milli takıma giden sporcuların sayasında önemli artışlar yaşandığını kaydetti.

Balkan Salon Şampiyonası'na katılacak olan 2 Adanalı sporcu ile gurur duyduklarını ifade eden Uğur, şöyle devam etti; "Geçen yıl Sırıkla Yüksek Atlamada Çek Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen 'Liselerarası Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Demet Parlak ile gelecek vadeden Burak Yılmaz'dan Balkan Salon Şampiyonası'nda önce iyi derece sonra da madalya bekliyoruz. 2 başarılı sporcumuzun, diğer sporculara da model olacaklarına inanıyorum."

Uğur, Balkan Salon Şampiyonası'nın İstanbul'da Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu'nda yapılacağını da sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkan Salon Şampiyonası'na Adana'dan İki Sporcu Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement