Bartınlı 'Wushu'cu' Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Bartınlı 'Wushu'cu' Türkiye İkincisi Oldu

Bartınlı \'Wushu\'cu\' Türkiye İkincisi Oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan 2013 'Wushu' Kung-Fu Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda Bartınlı Murat Erkal Türkiye 2.si olarak gümüş madalya kazandı.

23.03.2013 12:11

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan 2013 'Wushu' Kung-Fu Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda Bartınlı Murat Erkal Türkiye 2.si olarak gümüş madalya kazandı.

Federasyon yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, organizasyona bin 700 sporcu katıldı. Şampiyonaya Bartın'da kurulu ve faaliyette olan Yolcu Spor, TOKİ Evleri Spor, Yavuz Aslan Spor, Elmasoğlu Spor ve Yeşil Bartın Spor kulüplerinin sporcularından seçilerek katılan 15 sporcu arasından gençler 85 kilo gram sıkletinde mücadele eden, Elmasoğlu Spor Kulübü Sporcusu Murat Erkal ikincilik kürsüsüne çıkarak Bartın'ın gururu oldu. Final müsabakasını kondisyon ve tecrübe yetersizliği nedeniyle az bir farkla kaçıran Murat Erkal henüz 5 aylık sporcuydu.

Antrenörü Hulisi Elmas, "Murat Erkal önümüzdeki yıllarda Bartın'a yeni şampiyonluklar yaşatacaktır. Bundan sonra antrenman programlarına düzenli olarak uyması gerekmektedir. Henüz genç ve tecrübesiz bir sporcudur. Mücadele sporlarında en büyük organizasyon olan Türkiye Şampiyonalarında, başarı 5 yıllık bir çalışmadan sonra gelmeye başlar, Murat 5 ayda Türkiye 2.si olmuştur, bu da gelecekte birçok başarıya imza atacağını göstermektedir" dedi.

(SA)

23.03.2013 11: 51: 04

TSI

NNNN - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartınlı 'Wushu'cu' Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement