Başhekimden Başkan Baran'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başhekimden Başkan Baran'a Ziyaret

Başhekimden Başkan Baran\'a Ziyaret

Uzun yıllar Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan ve kısa süre önce Gölcük’e atanan Zehra Coşkun Salih, Başkan İsmail Baran’a veda ziyaretinde bulundu.

14.07.2017 13:55

Uzun yıllar Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan ve kısa süre önce Gölcük'e atanan Zehra Coşkun Salih, Başkan İsmail Baran'a veda ziyaretinde bulundu.

Körfez Ağız ve Diş Hastanesi'nde Başhekim olarak uzun yıllardır başarıyla görev yapan ve kısa süre önce Gölcük Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi olarak atanan Zehra Coşkun Salih, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Başkan Yardımcısı İsa Taş'ı makamlarında ziyaret etti, görev yaptığı sürece desteklerinden dolayı teşekkür etti. Körfez'in her geçen gün geliştiğini belirten Salih, "Bunda bizlerin de bir emeği olduysa, ne güzel" ifadelerini kullandı.

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Zehra Coşkun Salih'e yeni görevinde başarılar dilerken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da görevi süresince hayata geçirdiği başarılı çalışmalar dolayısıyla tebrik etti. Başkan Baran, "Körfez için emek veren herkes bizler için değerlidir. Eminim yeni görev yerinizde de başarılı çalışmalarınızı devam ettireceksiniz" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başhekimden Başkan Baran'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement