Başiskele Belediyesi Nilüfer'in Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başiskele Belediyesi Nilüfer'in Çalışmalarını İnceledi

Başiskele Belediyesi Nilüfer\'in Çalışmalarını İnceledi

Kocaeli’ne bağlı Başiskele Belediyesi, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek projeler ve uygulanan sistemler hakkında bilgi aldı.

15.08.2017 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'ne bağlı Başiskele Belediyesi, Nilüfer Belediyesi'ni ziyaret ederek projeler ve uygulanan sistemler hakkında bilgi aldı.

Birçok belediye Nilüfer Belediyesi'nin insan odaklı projelerini mercek altına alıyor. Son olarak Kocaeli'ne bağlı Başiskele Belediyesi Nilüfer'i ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde gördü. Başiskele Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Hüseyin Ayhan ile Hukuk İşleri ve Teftiş Kurulu Müdürü Işık Ballıcalı'nın önderliğindeki 7 kişilik heyet, Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Çalışmaları yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulunan heyet, insan kaynakları uygulamaları, EFQM tecrübesi, süreç yönetim sistemi, iş ofisi, bilgi işlem sistemi, arge ve inovasyon hakkında bilgilendirildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başiskele Belediyesi Nilüfer'in Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement