Başkan Demir'den Darbe Girişimine Tepki Gösterdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Demir'den Darbe Girişimine Tepki Gösterdi

Başkan Demir\'den Darbe Girişimine Tepki Gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş İl Başkanı Şükrü Demir, bir grup askerin darbe girişimine tepki göstererek “Rahmetlik Başbuğumuzun dediği gibi ‘en kötü demokrasi en iyi ihtilalden iyidir’ diyor ve bu kalkışma ve terörü şiddetle lanetliyoruz” dedi.

20.07.2016 18:08

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş İl Başkanı Şükrü Demir, bir grup askerin darbe girişimine tepki göstererek "Rahmetlik Başbuğumuzun dediği gibi 'en kötü demokrasi en iyi ihtilalden iyidir' diyor ve bu kalkışma ve terörü şiddetle lanetliyoruz" dedi.

MHP Muş İl Başkanı Şükrü Demir ve beraberindekiler, 15 Temmuz tarihinde bir grup askerin darbe girişimine tepki gösterdiler. Terör saldırısı kökünün Pensilvanya'da olduğunu belirten Demir, Türk milletine birlik ve beraberlik çağrısında bulunduklarını söyledi. Darbe girişiminin millete, devlete, orduya, polise ve topyekun değerlere yönelik olduğunu kaydeden Demiz, "15 Temmuz'da Türk milletine karşı yapılan darbe girişimi sadece bir kalkışma değil aynı zamanda Türk milletine, Türk devletine, orduya, polise kısacası topyekün değerlerimize yapılan bir terör saldırısıdır. Bu terör saldırısının kökü Pensilvanya, dalları Avrupa'da, İsrail'de ve topyekün Amerika'dadır. Amerika'dadır diyoruz, zira yıllardır bu olayların müsebbibi olan dinler arası diyalog medeniyetler buluşması gibi safsatalarla yüce Türk milletine kuyu kazan Fetullah Gülen, Amerika tarafından adeta beslenmekte, palazlanmakta ve Türk milletine saldırılmaktadır" dedi.

Bu kalkışmayı şiddetle lanetlediklerini vurgulayan Demir, "Yüce Türk milletine ve ilimize birlik beraberlik ve kardeşlik çağrısı yapıyoruz, zira bu duyguların dorukta olması gereken günlerdeyiz. Rahmetlik Başbuğumuzun dediği gibi 'en kötü demokrasi en iyi ihtilalden iyidir' diyor ve bu kalkışma ve terörü şiddetle lanetliyoruz" ifadelerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demir'den Darbe Girişimine Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement