İzmit Belediye Başkanı Doğan, AGD'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Doğan, AGD'yi Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Doğan, AGD\'yi Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Samet Gürsoy ve yönetimini ziyaret etti.

18.12.2013 10:24  Güncelleme: 10:23

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Samet Gürsoy ve yönetimini ziyaret etti.

Derneğin Fethiye Caddesi Feridun Özbay sokağındaki binasında gerçekleşen ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Doğan, "Anadolu Gençlik Derneğimiz çalışmaları ile gerçekten ve ilgi ile izlediğimiz, vatanını milletini seven değerlerimize sahip çıkan bir derneğimizdir. Biz, gençlerle birlikte olmayı seviyoruz. Genç dosttu belediyeyiz. Ben de genç dostu belediye başkanıyım. Gençlerle frekanslarımız uyuşuyor. Sahada yöneticilik var. Koşan yönetici var oturan değil. Koşan koltuk başında değil yerinde yöneten yerinde yönetim var. Mahallelerimizi karış karış geziyoruz. Oturarak değil gezerek sorunları yerinde görerek daha iyi hizmet etmek ve vatandaşlarımızla daha yakından içten samimi oluyoruz" dedi.

İzmit'te güzel işler yaptıklarını da anlatan Başkan Doğan," Sadece maddi dünyamız için değil manevi dünyamız içinde elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Biz biliyoruz ki kitabını Peygamberini Allah'ını bilen insandan hiç kimseye zarar gelmez. Tam tersine bilmeyenden zarar gelir. Onun için bu manevi dünyamızın da güçlenmesinde biz belediye olarak sosyal belediyecilik anlayışımız içerisinde elimizden gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz, Bununla ilgili gerek ibadethanelerimiz, gerek Kuran kurslarımız ve diğer alanlarda elimizden geleni yapıyoruz. Tabi ki manevi değerlerimizin yanında bir de milli değerlerimiz var, tarihten gelen değerlerimiz var. Özellikle yeni yetişen neslin tarihten gelen Atalarımızdan gelen, milli şuurla yetişmesi çok önemli. Bu şehirde hiçbir dönemde olmadığı kadar bu konuya hassasiyet gösteriyoruz. Bizler göreve gelir gelmez mehteran takımı kurduk. Tarihi değerlerimizi gün yüzüne çıkartıyoruz. Çeşmelerimizi, sarnıçlarımızı, hamamlarımızı, konaklarımız, camilerimizi gün yüzüne çıkartıyoruz." şeklinde konuştu.

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Samet Gürsoy da İzmit Belediye Başkanın ziyaretinden son derece mutlu olduklarını ifade ederek, "Her zaman ve her platformda yanımızda olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a gençliğe gösterdiği yakınlıktan ve destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Doğan, AGD'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement