Başkan Doğan, Esnafları Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Esnafları Yalnız Bırakmıyor

Başkan Doğan, Esnafları Yalnız Bırakmıyor

İzmit Belediye Başkanı Dr.

08.03.2013 11:54

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi esnafını ziyaret etti. Başkan Doğan'a ziyaretinde Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım eşlik etti.

Ziyareti sırasında esnafın ve vatandaşların istek ve önerilerini büyük bir dikkatle dinleyen ve notlar alan Başkan Doğan, "Halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz ve bu inançla çalışıyoruz. Biz hep sizin yanınızdayız" dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından Kadıköy Spor Kulübü Başkan ve yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Doğan amatör spor kulüplerine desteklerinin her zaman süreceğini dile getirdi. Amatör spor kulüplerine malzeme yardımının yanı sıra hizmete açılan Cephanelik Spor Kompleksi ile de büyük destek verdiklerini hatırlatan Başkan Doğan'a Kadıköy Spor Kulübü Başkanı Hüsrev Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri teşekkür ettiler. Esnaf ziyareti sırasında Başkan Doğan ile karşılaşan Serpil Aydın geçen yıl 5 sınıfa giden oğlu Arda Aydın'a verilen bisiklet için Doğan'a teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Esnafları Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement