Başkan Doğan, Ülkü Ocakları'nı Makamında Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Ülkü Ocakları'nı Makamında Ağırladı

Başkan Doğan, Ülkü Ocakları\'nı Makamında Ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan, Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Melihşah Taşkın’ı makamında ağırladı.

18.12.2016 11:04

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Melihşah Taşkın'ı makamında ağırladı.

Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Melikşah Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri Murat Keleş, Abdullah Dülger ve Erkan Yılmaz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ülkü Ocakları Başkanı Melihşak, Başkan Doğan'a merhum Alparslan Türkeş ile ilgili kitap hediye etti.

Ziyarette konuşan İzmit Belediye BaşkanI Dr. Nevzat Doğan, "Ülkü Ocaklarımızın değerli başkanına ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ülkemiz kritik bir dönemden geçiyor. 1920'li yıllardaki kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi her bir taraftan insafsızca, alçakça saldırılarla karşı karşıyayız. Bugün taşeronlar üzerinden, bir takım alçak saldırılarla, içerideki hainler üzerinden bunları yapıyorlar. Nasıl ki, o dönemde milletimiz Kuvayi Milliye ruhu ile düşmanların hepsine cevabını verip istiklalini kazandıysa bugün de benzeri bir direniş gösteriyoruz. Bu aslında bir kurtuluş mücadelesi, direnişidir" dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Taşkın da, "FETÖ operasyonları ve terör olaylarıyla alakalı olarak İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ile istişare yapmaya, kentimizin sorunlarını dile getirmeye geldik. Misafirperverliklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Ülkü Ocakları'nı Makamında Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement