Başkan Dündar, Kaymakam Ünlü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Dündar, Kaymakam Ünlü'yü Ziyaret Etti

Başkan Dündar, Kaymakam Ünlü\'yü Ziyaret Etti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi İlçe Kaymakamlığına atanan Enver Ünlü’yü makamında ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

07.11.2015 14:54

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi İlçe Kaymakamlığına atanan Enver Ünlü'yü makamında ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

İstanbul Avcılar Kaymakamlığı görevlerinden Osmangazi İlçe Kaymakamlığına atanan ve geçtiğimiz ay göreve başlayan Enver Ünlü'yü makamında ziyaret eden Dündar, ilçe ve belediyenin çalışmaları hakkında kendisine bilgi verdi. İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Akan, Osmangazi ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aşkın Bozkurt'unda yer aldığı ziyarette, Ünlü'ye yeni görevinde başarılar dileyen Dündar, "Kaymakamımız, göreve başladığı ilk günden itibaren programlarımıza katılarak bizimle birlikte oldu. Bu gün de makamında ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun demek istedik. Bugün ayrıca ilçe emniyet müdürümüz, ilçe jandarma komutanımızda bizlere eşlik etti. Ben kendilerine de teşekkür ediyorum. Gündüz nüfus yoğunluğu 1.5 milyona ulaşan ve Türkiye'nin en büyük 4'üncü ilçesi konumundaki Osmangazi, Bursa'da yaşamın merkezi diyebilirim. Bizler, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada vatandaşlarımızın huzur, güven ve barış içerisinde yaşamalarını sağlamak, ilçemizin daha modern ve yaşanabilir bir seviyeye ulaşması için elimizden gelen gayreti hep birlikte göstereceğiz. Ben, Kaymakamımız sayın Enver Ünlü'ye yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Göreve geçtiğimiz ay başlayan Osmangazi İlçe Kaymakamı Enver Ünlü de, ziyaret için Dündar'a teşekkür etti. Ünlü, "Bugün benim içinde güzel bir gün oldu. Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ile birlikte, sayın İlçe Emniyet Müdürümüz Ufuk Akan, İlçe Jandarma Komutanımız Aşkın Bozkurt'ta bu ziyarete katılarak beni yalnız bırakmadılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler, Osmangazi'ye hizmet etmek için hep birlikte elimizden gelen çabayı göstereceğiz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dündar, Kaymakam Ünlü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement