Başkan Kadıoğlu, Doğu ve Güneydoğulu Kanaat Önderleri ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kadıoğlu, Doğu ve Güneydoğulu Kanaat Önderleri ile Buluştu

Başkan Kadıoğlu, Doğu ve Güneydoğulu Kanaat Önderleri ile Buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

15.10.2015 09:50

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Nikah Sarayı'nda Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderleriyle kahvaltıda buluştu. Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Çiçek Karakoç'un düzenlemiş olduğu programda, kanaat önderleri bölgelerindeki sıkıntıların bitmesinden ve istikrardan yana olduklarını belirtti.

"DIŞARIDAN GELEN SALDIRILARA KARŞI EYVALLAH ETMEYİZ"

Ülkenin doğusunda ve batısında sıkıntılı günler yaşandığına dikkat çeken Başkan Necmi Kadıoğlu, "Biz millet olarak dışarıdan gelen saldırılara karşı eyvallah etmeyiz. Ülkemizin birliğini bütünlüğü korumak için din, dil, ırk renk ayrımı yapmadan bir asır önce Çanakkale'de nasıl bir ve bütünsek şimdide aynıyız. Ülkemizdeki istikrarı ve büyümeyi görünce, kardeşliğimizi bozmak için, bir asır önce dünyadaki tüm silahları bir boğaza sığdıran güçlerle bir asır sonra Recep Tayyip Erdoğan'la uğraşan güçler aynı güçlerdir. Ortadoğu'da bu coğrafyada enerji kaynaklarının olduğu toprakları elde etmek için sanayileşmede refahı için batı saldırıyor. Bizde diyoruz ki bu topraklarda bizde varız. İşte bunlarda o zaman sizi kendi içinizden başınıza belalar çıkaracağım diyorlar" dedi.

"DOĞU VE GÜNEYDOĞUDA DEVLET NEYİ EKSİK YAPTI"

Doğu illerinde yaşayan vatandaşların üzerine düşen görevlerini yapması gerektiğini belirten Başkan Kadıoğlu, "Ben şimdi soruyorum, 'Doğu ve Güneydoğu'da devlet neyi eksik yaptı?' Okul, hastane, havalimanı, fabrika, baraj ve yolunu yapmadı mı? Güneydoğu da insanımız için, hayatlarını kolaylaştırmak ve yaşamlarını sürdürebilmek için her şeyi fazlasıyla yapılıyor. O zaman bu sorunlar neyden dolayı çıkıyor. Vatandaşlarımız biraz daha kendisinin üzerine düşen görevi yapması gerekmektedir. Bu oyunu görmemiz lazım ve ülkemizin istikrarına bozmalarına izin vermeyelim" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kadıoğlu, Doğu ve Güneydoğulu Kanaat Önderleri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement