Başkan Karaosmanoğlu, Engelsiz Eğlence Şenliğine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, Engelsiz Eğlence Şenliğine Katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, Engelsiz Eğlence Şenliğine Katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Engelsiz Eğlence” Şenliğine katılarak engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

17.05.2016 12:01

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Engelsiz Eğlence" Şenliğine katılarak engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen "Engelsiz Eğlence" Şenliği'ne katıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu sene yedincisi düzenlenen "Engelsiz Eğlence" şenliğinde kentimizde ki birçok engelli vatandaşımız ve aileleri yer aldı.

Bir AVM'de düzenlenen şenliğe Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Bekir Köksal'ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, şenlikte yaptığı konuşmada, "Önümüze çıkan engelleri hep beraber aşacağız. İnsanoğlunun aşamayacağı engel asla yoktur. Yeter ki gönlümüzde ve beynimizde engel olmasın. Bizler için her zaman sevinciniz bizim sevincimiz olmuştur. Sizler sevindiğinizde ve güldüğünüzde biz mutlu oluyoruz. Derdiniz bizlerinde derdidir" dedi.

Şenlikte ki konuşmasında hayatı kolaylaştırma, engelleri kaldırma anlamında ne yapılması gerekiyorsa adım adım Türkiye'de ve Kocaeli'de bunları gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Bundan 10-15 yıl önce engellileri ve sorunlarını konuşamıyorduk. Artık engellilerle alakalı kanunlar ve yönetmelikler çok şükür çıkartıldı. Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, yerelde bizler her zaman sizlerin yanındayız. Müşterek sorunlara derman bulmaya çalışıyoruz. Bugün burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Yarışmalarda derece elde eden bütün kardeşlerimiz tebrik ediyorum. Aramızda birçok yetenekli kardeşlerimiz var. Hepiniz başarılar dilerken, Allah yolunuzu açık eylesin" diyerek sözlerini tamamladı.

Mehter Takımı, oyun gurupları, tiyatro gösterileri, Pandomim, Komedi Dans gösterisi, Sahne etkinlikleri ve özel öğrenci yeteneklerinden oluşan şenlikte, Cemil Meriç Engel Tanımayan Başarılar Ödüllerini kazananlara verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun takdim ettiği başarı belgeleriyle sahnede hatıra fotoğrafı da çektirildi. Engellilerle yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, gelen istek ve talepleri de dikkatli bir şekilde dinledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, Engelsiz Eğlence Şenliğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement