Başkan Üras'tan Okullara Destek Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Üras'tan Okullara Destek Sürüyor

Başkan Üras\'tan Okullara Destek Sürüyor

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı Birliği'nin (GATAB), ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında Antalya’nın Kemer ilçesindeki ilköğretim oklularına destek vermeye devam ediyor.

07.01.2014 09:49

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı Birliği'nin (GATAB), 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında Antalya'nın Kemer ilçesindeki ilköğretim oklularına destek vermeye devam ediyor.

Okullara kitap, kırtasiye araç gereçleri dışında bilgisayar ve giysi yardımı yapan GATAB, Kuzdere Hacı Mehmet Saygın İlkokulu'na masa üstü bilgisayar ve fotokopili yazıcı makinesi, Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu'na masa üstü bilgisayar yardımında bulunulurken, yine velilerden gelen istek üzerine Hacı Mehmet Saygın Ortaokulu'na MEB tavsiyeli 100 Türk Klasikleri kitabı verdi.

Başkan Yusuf Üras, "Öğrencilerin bilgiye en kısa şekilde ulaşabilmesi için okullara kitap, bilgisayar ve malzeme desteğimiz devam ediyor. Yakın zamanda Kemer bölgesinde yer alan farklı ilköğretim okullarına yaptığımız bilgisayar malzemeleri yardımından sonra velilerimizden gelen talepler doğrultusunda Hacı Mehmet Saygan Ortaokulu öğrencilerine MEB tavsiyeli Türk Klasiklerinden oluşan kitapları hediye ettik. Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu organizasyondan dolayı mutluyum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Üras'tan Okullara Destek Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement