Başkan Yaralı Körfez Dershanesi'nin Başarısını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaralı Körfez Dershanesi'nin Başarısını Kutladı

Başkan Yaralı Körfez Dershanesi\'nin Başarısını Kutladı

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, eğitim alanında gösterdiği başarılı çalışmalardan dolayı ilçedeki Körfez Dershanesi'ni kutladı.

29.08.2013 14:27

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, eğitim alanında gösterdiği başarılı çalışmalardan dolayı ilçedeki Körfez Dershanesi'ni kutladı.

Başkan Yaralı, Körfez Dershanesi'ni ziyaret ederek, Dershane Müdürü Muhammet Yeşil ve dershane yöneticileri ile görüştü. Yaralı burada yaptığı konuşmada, Körfez Dershanesi'nin başarılarının tesadüf olmadığını, elde edilen başarının düzenli çalışmanın ürünü olduğunu ifade ederek şöyle dedi:

"Dershanenin kullandığı Akıllı tahta uygulamaları, görsel ve işitsel argümanların donanımlı bir şekilde kullanılması, öğretmen ve öğrenci ilişkilerinin canlı tutulması beraberinde güzellikleri ve başarıları getirmektedir. Dershanenin eğitim kalitesinin yanında iç ve dış fiziki şartların elverişli olması da başarıya ayrı bir güzellik katıyor."

Dershane Müdürü Yeşil ise Saruhanlı'nın eğitim seviyesinin diğer içlere göre geride olduğunu dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"İlçemizin eğitim kalitesi maalesef Manisa'nın ilçeleri arasında son sıralarda yer almaktadır. Bu eğitim seviyesinin düşük olması bizleri deriden üzmektedir. Bizler Körfez Dershanesi camiası idarecileri, yönetici ve öğretmenleri olarak eğitim kalitesinin yükseltilmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstermenin içerisindeyiz."

Ziyarette hazır bulunan Saruhanlı Sıhhatli Özel Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özkan da, öğrencilerin istikbali adına eğitim camiası olarak ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini, geleceğimizi şekillendirecek olan evlatlarımıza en güzel eğitimi vermenin gayreti içinde olduklarını kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaralı Körfez Dershanesi'nin Başarısını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement