Batmanda 'Sabah Namazları Buluşmaları' Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Batmanda 'Sabah Namazları Buluşmaları' Etkinliği Düzenlendi

Batmanda \'Sabah Namazları Buluşmaları\' Etkinliği Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığının uygulamaya koyduğu 'Sabah Namazı Buluşmaları', Batman Müftülüğü tarafından uygulanmaya başlandı.

19.01.2015 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batmanda İl Müftülüğü öncülüğünde sabah namazı vaktinde, 'Sabah Namazları Buluşmaları' etkinliği düzenlendi

Şevket Başak Camiinde gerçekleştirilen program, İl Müftü Vekili Abdurahim İnanç, İl Müftü Yardımcısı Muhammed Yusuf Yaşar, İl Vaizi Murat Kurt, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulvahap Hınç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam-Hatip Lisesinden Mehmet Siraç Dadak, Mehmet Şimşek Anadolu İmam-Hatip Lisesinden Mehmet Selim Solmaz, Merkez Anadolu İmam-Hatip Lisesinden Mehmet Nezir Ceylan, Gazi Erkek Anadolu İmam-Hatip Lisesinden Selman Onat, öğrenciler ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Şevket Başak Camiinde gerçekleştirilen ve İl Müftü Yardımcısı Muhammed Yusuf Yaşar'ın sunumunu yaptığı program, İl Müftü Vekili Abdurahim İnanç'ın sabah namazının fazileti ile ilgili sohbeti ile başladı. Şevket Başak Camii Müezzin Kayyımı Nurullah Erpin'in sabah namazını kıldırması ile devam etti.

Namazın ardından Kur'an'ı Kerim tilaveti, ilahiler söylendi. İl Vaizi Murat Kurt'un duaları ile devam eden program, katılımcıların tamamına Merkez Anadolu Lisesi Yemekhanesinde ikram edilen çorba ile sona erdi. Bu arada İl Müftülüğünce organize edilen 'Sabah Namazı Buluşmaları' uygulanmasının devam edeceği belirtildi. Programın hangi camide ve ne zaman olacağı ise Müftülük resmi web sayfası olan www.batmanmuftulugu.gov.tr adresinden yayınlanacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda 'Sabah Namazları Buluşmaları' Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement