Bayındırlı Çiçekçiler İstanbul'a Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bayındırlı Çiçekçiler İstanbul'a Çıkarma Yaptı

Bayındırlı Çiçekçiler İstanbul\'a Çıkarma Yaptı

"Çiçeğin Başkenti" Bayındır'ın birbirinden güzeil çiçekleri bukez uluslararası bir fuarda görücüye çıktı.

28.11.2013 18:00

"Çiçeğin Başkenti" Bayındır'ın birbirinden güzeil çiçekleri bukez uluslararası bir fuarda görücüye çıktı. Avrasya'nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Flower Show Türkiye, kapılarını törenle açtı.

Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi'nde açılan fuara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Ak Parti İlçe Başkanı Uğur Demirezen, Bayındır İç ve Dış Mekan Süs Bitkileri Üretici Birliği (SÜSBİR) Başkanı Mehmet Çıplaklı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek ile çok sayıda fuarı gezmek için gelen yerli ve yabancı ziyaretçi katıldı.

"BEN ÇİÇEKÇİLERİMİZİN GÖNÜLLÜ CEO'SUYUM"

Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, fuarla ilgili konuşmasında;"Bayındır'lı çiçekçimize göreve geldiğimizde bir sözümüz vardı. Çiçek üreticimize yeni pazarlar bulunmasında ve çiçekçiliğimizin tanıtılmasında ceo'luk yapmak için çalışacağım demiştim. O sözümü tutuyorum. Dünya kenti olan İstanbu'da yapılan bu fuar Türkiye'nin en büyük çiçek fuarının olması yanında, yurtdışından çiçekçilik ve süs bitkileri ilgili uğraşan profesyonelleri bir araya getiren fuardır. Bizlerde fuarda belediyeler, peyzaj ve inşaat firmaları ve yurtdışından gelen firmalarla görüşmelerimiz olacak. Fuarın Bayındır için bereketli geçmesini diliyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise, fuarda yeni tasarım ve ürünleri görmek adına önemli bir şans olduğuna dikkat çekerek, "Hızla gelişen peyzaj mimarimiz mercek altına alınacak ve kamu ve özel sektör bir araya gelecektir" dedi. Yabancı ülkelerden gelen katılımcılarla deneyim paylaşımı da olacağına değinen Başkan Topbaş, "Yeni fikirlerle vizyonumuz zenginleşecektir. Bu çok olumlu bir gelişmedir" diye konuştu.

"BAYINDIR'I DÜNYA TANIYOR"

2012'de 18 ülkeden 302 katılımcının fuara Bitki ve peyzaj sektörüne yönelik 24.000 m2 büyüklüğe sahip İstanbul Flower Show 2013 fuarında Bayındır SÜSBİR de stand açtı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği standda belediyeler firmalarla satış görüşmeleri yapıyor. SÜSBİR Başkanı Mehmet Çıplaklı, "Türkiye'nin en büyük çiçek fuarında stand açtık. Standımıza yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisinden dolayı memnunuz. Amacımız Bayındır'ın ismini dünyaya duyurmak ve çiçek üreticimize yeni pazarlar bularak, daha fazla çiçek satışını gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Bayındır SÜSBİR standını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a Belediye Başkanı Mehmet Kertiş tarafından "Bayındır Efes Üzümü" hediye edildi.

2012'de 18 ülkeden 302 katılımcının olduğu fuar, bitki ve peyzaj sektörüne yönelik 24.000 metrekare sergi alanına sahip bulunuyor. Fuar 1 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde açık kalacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayındırlı Çiçekçiler İstanbul'a Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement