BBP'den Sağlık-Sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

BBP'den Sağlık-Sen'e Ziyaret

BBP\'den Sağlık-Sen\'e Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, Sağlık-Sen Kayseri Şubesi'ni ziyaret etti.

11.04.2013 12:46  Güncelleme: 12:47

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, BBP il ve ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyetle Sağlık-Sen Kayseri Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BBP İl Başkanı Soğman, "Biz tüm halkımızın derdiyle dertlenerek çözümler üretmeye çalışıyoruz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz. Bunu dediğimiz için de halkımızın gerçek sesiyiz. Vatanın, milletin bekası için çalışıyoruz. İlk seçimlerde halkımız takdirlerini gösterecek ve bu seçimlerde sıçrama yapacağız. Sağlık-Sen'in çalışmalarını takip ediyoruz. Allah yardımcınız olsun. Sağlık haftası münasebetiyle tüm sağlık çalışanlarının daha iyi şartlarda çalışmaları temennisiyle, kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Mahmut Faruk Doğan ise çalışmaları hakkında bilgi verdi. Doğan, "Sağlık alanında Kayseri'de en büyük sendikayız. Profesyonel çalışmak için gayret sarf ediyoruz. En ücra köşelerdeki sağlık personeline ulaşarak dertlerini dinleyerek çözümler üretmeye çalışıyoruz. BBP olarak sizler, mevcut siyasi ortamda en beğeni toplayan siyasi hareketsiniz, çalışmalarınız taktir topluyor" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP'den Sağlık-Sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement