BDP Gerçüş İlçe Örgütü Paris Suikastını Kınadı - Son Dakika
Yerel

BDP Gerçüş İlçe Örgütü Paris Suikastını Kınadı

BDP Gerçüş İlçe Örgütü Paris Suikastını Kınadı

Batman'ın Gercüş ilçesinde BDP ilçe teşkilatı, Paris'te suikaste kurban giden Sakine Cansız, Fidan Doğan, Leyla Söylemez için basın açıklaması yaptı.

07.01.2014 14:26  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Gercüş ilçesinde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ilçe teşkilatı, Fransa'nın başkenti Paris'te suikaste kurban giden Sakine Cansız, Fidan Doğan, Leyla Söylemez için basın açıklaması yaptı.

Katılımcılar adına basın açıklamasını okuyan Gercüş Belediye Eşbaşkan adayı Zeynep Oduncu okudu. Bir yıl önce siyasi bir suikast ve uluslararası bir komplo ile Kürt halkını ve mücadelesini engellemek isteyen karanlık ve egemen zihniyetteki güçlerin Sakine Cansız, Leyla Söylemez ve Fidan Doğan'ı vahşice katlettiklerini öne süren Oduncu, "Biz kadınlar olarak katledilen yoldaşlarımızın yolunda yürüyerek katilleri buluncaya kadar özgürlük mücadelemize devam edeceğimizi belirtiyoruz. Rozalardan Sakinelere yolunuz yolumuz sözünüz, sözümüzdür deyip halklar özgürleşinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Kadının özgürlük düzeyi toplumun özgürlük düzeğiyle bağlantılı olduğundan toplumun demokratik dönüşümü ve yapılanmasıyla mümkündür" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BDP Gerçüş İlçe Örgütü Paris Suikastını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement