Bektaş'tan İl Özel İdaresine ve Derneklere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bektaş'tan İl Özel İdaresine ve Derneklere Ziyaret

Bektaş\'tan İl Özel İdaresine ve Derneklere Ziyaret

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ali Bektaş Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

11.03.2014 19:07

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ali Bektaş Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ali Bektaş, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluş ziyaretleriyle devam etti.

İlk olarak Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş'ı ziyarette bulunan Başkan Bektaş ve beraberindekiler Genel Sekreter Demirtaş'la görüştü. Demirtaş'a 30 Mart yerel seçimlerinde yapılacak olan projelerini anlatan Bektaş, desteklerinin istedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Genel sekreter Demirtaş, seçimlerde Başkan Bektaş'a başarılar diledi. İl Özel İdare Genel Sekreteri Demirtaş ile bir süre görüşen Başkan Bektaş ve beraberindekiler daha sonra ziyaretlerine Bartınlılar Derneği ve Zonguldak Muharip Gaziler Derneğinde devam etti. 30 Mart yerel seçimlerde belediye başkanı seçilmesi halinde derneklere daha çok önem vereceklerinin altını çizen Bektaş, Zonguldak'ın yaşanabilir bir şehir olması için çabaladıklarını söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bektaş'tan İl Özel İdaresine ve Derneklere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement