Besni'de Kutlu Doğum Programı Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Besni'de Kutlu Doğum Programı Düzenlenecek

Besni\'de Kutlu Doğum Programı Düzenlenecek

Besni İlçe Müftüsü Hanifi Damar, Kızılay Besni Şube Başkanı Ali Erdoğan ile birlikte 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası ile ilgili hazırlanan program hakkında açıklama yaptı.

13.04.2015 15:50

Besni İlçe Müftüsü Hanifi Damar, Kızılay Besni Şube Başkanı Ali Erdoğan ile birlikte 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası ile ilgili hazırlanan program hakkında açıklama yaptı.

Besni İlçe Müftüsü Hanifi Damar, "Her sene olduğu gibi bu sene de inşallah 14- 20 Nisan tarihleri arasında kutlu doğumu hep beraber kutlayacağız. Diyanet İşleri Başkanlığımız her sene bir konu tespit ediyor. Bu yıl ki tema 'Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı' olacak. Kutlu doğum programımız 15 Nisan Çarşamba günü Şehit Eren Kupal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda saat 20.00'de başlayacak. Programımıza konuşmacı olarak Şanlıurfa İbrahim Halilullah Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Gündüz katılacak. Bir mani olmazsa programımıza il Müftümüz Mehmet Ali Öztürkçe'de katılacak. Ayrıca programda Besnili hayırsever vatandaşlarımızdan Abdulkadir Alkan ve Merinos A.ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu'na ödül ve plaket verilecek. Çünkü onlar din hizmetleri konusunda bize pek çok maddi manevi destek olmuşlardır.

Ayrıca Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında Kızılay Besni Şubesi ile birlikte iş birliği yaparak kan bağışı kampanyası düzenleyeceğiz. Havanın güzel olması durumunda kan bağışı kampanyamız Mehmet Erdemoğlu Parkında, hava yağışlı olursa Belediye Düğün Salonunda yapılacak. 16 Nisan 2015 Perşembe günü öğlen namazından sonra bayanlara yönelik konferans verilecek. Bu konferans ise İl Müftülüğümüzde görev yapan Vaize bir hoca tarafından verilecek. 17 Nisan 2015 Cuma günü ise değerli hayırsever vatandaşımız Abdulkadir Alkan tarafından Cuma namazından sonra kutlu doğum pilavı ikram edilecek. Kendisi din hizmetlerinde her zaman bize yardımcı ve destek olmuştur. Allah kendisinden razı olsun ve hayırlarını kabul etsin" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni'de Kutlu Doğum Programı Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement