Beyşehir Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Beyşehir Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni

Beyşehir Belediyesi\'nde Devir Teslim Töreni

Belediye Başkanlığına seçilen Murat Özaltun, görevi İzzet Taşçı'dan devraldı.

09.04.2014 18:07

AK Parti'den Beyşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Murat Özaltun, görevi eski belediye başkanı İzzet Taşçı'dan devraldı.

Özaltun, AK Parti Beyşehir Teşkilatı önünde yapılan dualarla ve halkla belediye binasına geldi. Burada teşekkür konuşması yapan Özaltun, daha sonra makamında Taşçı'ya plaket takdim etti.

Taşçı, yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik göstergesi olan törende, makamı yeni belediye başkanı Özaltun'a teslim ettiğini söyledi.

Özaltun'a görevinde başarılar dileyen Taşçı, "Bundan gurur duyuyorum. Çünkü bizler hep beraber çalışarak halkımıza ve Beyşehir'e örnek davranışlar sergileyerek bu tabloyu gerçek anlamda göstermemiz gerekir. Her zaman yanında olarak destekleyeceğime söz veriyorum" diye konuştu.

Özaltun ise kendilerini göreve getiren Beyşehirlilere teşekkür etti.

Eski belediye başkanı Taşçı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Özaltun, şunlar kaydetti:

" Türkiye'de demokrasimizin gelmiş olduğu nokta gerçekten çok ileri bir seviyedir. Vatandaşlarımız, beş yıl önceki tercihleriyle Sayın İzzet Taşçı'yı göreve getirdiler. Bugün de bizi münasip gördüler. İnşallah biz de verilen hizmetleri devam ettireceğiz. Beyşehir'imiz coğrafyası ve tarihi güzellikleri bakımından Türkiye'nin en güzel ilçelerinden birisi. Gölüyle görülmeye değer, yerleşmeye değer bir ilçemiz. İnşallah bundan önceki belediye başkanlarımızın yapmış oldukları hizmetleri, bizler devam ettireceğiz. Beyşehir'imizi biraz daha ileri götürmek için ne gerekiyorsa yapacağız." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement