Biga'da 13 Bin 955 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika
Yerel

Biga'da 13 Bin 955 Öğrenci Karne Aldı

Biga\'da 13 Bin 955 Öğrenci Karne Aldı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde 2015-2016 Eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 13 bin 955 öğrenci karnesini alarak, tatile girdi.

17.06.2016 16:23

Çanakkale'nin Biga ilçesinde 2015-2016 Eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 13 bin 955 öğrenci karnesini alarak, tatile girdi.

Biga Atatürk Anadolu Lisesi Okulunda bir tören düzenlendi. Törene, Kaymakam Görgülü Aslan, Garnizon Komutanı Mehmet Emre Mengi,İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Erdal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, " Karneler çocuklarınızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgelerdir. Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınınız. Her anne ve baba çocuğunun iyi bir eğitim alarak toplumun kültürlü, saygın ve yararlı bireylerine dönüştürülmesi amacı ile her türlü olanağı seferber etmekte, her türlü çabayı göstermekte ve her türlü özveride bulunmaktadır. Sizlerin bunun bilincini taşıdığınızı biliyoruz. Öğretmenlerin, sevgi dolu, sabırlı, hoş görülü ve bilge insan olması beklenirken aynı zamanda yenilikleri takip eden, bilgilerini güncelleyen, öğrenmeye açık birer meşale olması beklenir. Bu görev bilinciyle hareket eden sizler, yetiştireceğiniz öğrencilerin başarısıyla her zaman gurur duyabilirsiniz. Unutmayınız ki gelişme ve yükselme, iyi yetişmiş eğitimcilerle yürürüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, İlçemizde sorunsuz, başarılı bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasında özveri ile çalışan Okul Müdür ve Müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize, Okul Personellerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra okul birincilerine takdir belgeleri ile çeşitli hediyeler verildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biga'da 13 Bin 955 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Uğur TERZİOĞLU: İlçe Milli Eğitim Müdürü nün ismi Erdal ASLAN olarak güncellenmeli yanlış yazılmış 0 0 Yanıtla

Advertisement