Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Fatih Aslan'dan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Fatih Aslan'dan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Fatih Aslan\'dan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Gaziantep Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Fatih Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

08.03.2017 14:50

Gaziantep Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Fatih Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Gaziantep Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Fatih Aslan, kadınların eğitimden, sağlığa, iş dünyasından yerel yönetime kadar pek çok alanda daha fazla sorumluluk aldığına dikkati çekerek, 8 Mart'ı kutladı.

Aslan, "Milletlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde etken role sahip olan kadınlarımızın topluma katkıları, tarihimizde kazanmış olduğumuz zaferlerde de çok büyüktür. Bu anlamda dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş fedakarlıklarla tarihimize damga vuran kadınlarımızın haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Bizler, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı, her türlü istismarı reddeden, kadın ve erkeği beraber gören bir geleneğin temsilcileriyiz. Kadını her zaman baş tacı eden bir medeniyetin mensuplarıyız. Toplumumuzda kadın annedir. Kadın, fedakar ve cefakardır. Kadınlarımız sosyal hayatın içerisinde en temel güçlerimizden birisidir. Bugün kadınlarımız, sosyal hayatımızın her alanındaki var olma çabalarıyla yarınlarımıza köprü oluyor. Kadınlarımız artık, eğitimden sağlığa, iş dünyasından yerel yönetime kadar pek çok alanda daha fazla sorumluluk almakta ve aldıkları görevleri başarıyla yerine getirmektedir. Bu gün görev ve sorumlulukları ne olursa olsun insanca yaşama ve yaşatma duygularını yüreklerinde barındıran kadınlarımız şefkat, duyarlılık ve azimleri ile Türkiye'nin her köşesinde büyük başarı hikayeleri yazmaya devam ediyorlar" dedi.

Arslan, "Yaşamın her anında yanımızda yer alan, 'Cennet annelerin ayaklarının altındadır' hadisine mazhar olan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati bizlere karşılıksızca sunan değerli kadınlarımızı bu anlamlı günlerinde unutmamayı ve onların sevgi dolu anne yüreklerine sarılmayı bir borç biliyor, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Fatih Aslan'dan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement