Bitlis'te Muhtarlar Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Bitlis\'te Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Bitlis'in Hizan ilçesinde, Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik başkanlığında köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Kaymakam Özçelik, muhtarların vatandaşlar ile devlet arasında köprü görevi gördüğünü belirterek, sorunların çözümü için işbirliği yapılmasının önemine vurgu yaptı.

21.03.2024 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik başkanlığında köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla toplantı yapıldı.

Kültür Merkezinin konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Özçelik, muhtarların vatandaş ile devlet arasında köprü görevi gördüğüne değinerek, "Kamu yönetim zincirinin ilk halkası muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahip olup, köy ve mahallelerimizde devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Buradaki amacımız, mahalle ve köylerimizin sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemek ve ilgili kurumlarımızın koordinesinde, imkanlarımız ölçüsünde çözüme kavuşturmaktır" şeklinde konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis'te Muhtarlar Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement