Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ilçe genelindeki iş yerlerini ziyaret ederek esnaf ve hemşehrileriyle buluştu. Bakkalcıoğlu, fikir ve projelerini paylaşarak kente artı değer katacağını belirtti.

28.03.2024 09:23  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde ilçe genelindeki ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Saraycık Caddesi üzerinde hizmet veren iş yerlerini ziyaret ederek esnaf ve hemşehrilerini selamladı. Yurttaşların  talep ve önerilerini dinleyen Bakkalcıoğlu, kente artı değer katacağına inandığı fikir ve projelerini  paylaştı.

Başkan Bakkalcıoğlu daha sonra Demirdöküm Fabrikası çalışanlarıyla buluştu. Demirdöküm Fabrikası'nı ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelen Başkan Bakkalcıoğlu, tüm emekçilere çalışmalarında kolaylıklar dileyerek ilgi ve destekleri için teşekkür etti. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca sabah saatlerinde Eczacıbaşı Artema Fabrikası'nı da ziyaret ederek sabahın ilk ışıklarıyla mesailerine başlayan fabrika direktörü Vedat Sarıgöl'e ve üretime katkı sağlayan emekçilere işlerinde kolaylıklar diledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement