Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'ndan Muhteşem Konser - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'ndan Muhteşem Konser

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu\'ndan Muhteşem Konser

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu “Solistlerimiz Sizlerle” adlı konser programı ile türkü severlerle buluştu.

15.03.2014 15:24

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu "Solistlerimiz Sizlerle" adlı konser programı ile türkü severlerle buluştu. Çeşitli yörelere ait birbirinden güzel türküleri seslendiren koro izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Saz ekibi ile birlikte 40 kişilik bir toplulukla çalışmalarını sürdüren Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 2013-2014 sezonunda ikinci kez sahne aldı. Belediye Düğün Salonu'nda halka açık ve ücretsiz olarak verilen, koro şefi ve bağlama eğitmeni Mehmet Uysal yönetimindeki Koronun "Solistlerimiz Sizlerle" adlı konser programı yoğun ilgi gördü. Programa Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Belediye Başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Başkan Vekili Fatih Bakıcı, bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese, başarılı performansları nedeniyle Koro şefi Mehmet Uysal'a ve koroda görev alan herkese teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Mehmet Uysal gibi değerli bir hocanın çalışmalarını Belediye bünyesinde sürdürmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Vekili Bakıcı Uysal'a çiçek takdim etti.

Konserde çeşitli yörelere ait koro ve solo eserler olmak üzere toplam 25 türkü seslendirildi. Eserlerin solo ağırlıklı icra edildiği ve iki bölüm halinde düzenlenen konserin ilk bölümünde 13 türkü, ikinci bölümünde de 12 türkü yer aldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'ndan Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement