Buca'da CHP'ye Mimar Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Buca'da CHP'ye Mimar Aday Adayı

Buca\'da CHP\'ye Mimar Aday Adayı

Bucalı Mimar Remzi Akdemir, CHP'den Buca Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

03.09.2013 15:32

Bucalı Mimar Remzi Akdemir, CHP'den Buca Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Mimar Akdemir, hedefinin değişim ve dönüşüm olduğunu açıkladı.

Aday adaylığı dosyasını CHP'de son gün olan dün CHP Buca İlçe Başkanlığı'na teslim eden Akdemir, örgüt binasına kalabalık bir taraftar grubu ile Buca sokaklarında esnaf ve vatandaşların elini sıkarak geldi. İlçe binasında İlçe Başkanı Bektaş Türk tarafından karşılanan Akdemir, 1965 yılından buyana Buca'da yaşadığını, 1994 ve 199 seçimlerinde tecrübe kazandığını ve 5 yıl İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi ile ikinci beş sene il genel meclisi görev tecrübesi ile halkın karşısına geldiğini söyledi; "Ahmet Priştina, Burhan Özfatura ve Cemil Şeboy'la olan çalışma tecrübesini yanıma alıp sayın İlçe Başkanı ve Yönetim ile Bucalının karşısına gelip yeni dönemi müjdelemek için buradayım" dedi.

"Bir hayalim var" diyen Remzi Akdemir, hedeflerini ise şöyle açıkladı: "Sosyal yaşamda, Belediyede, Köylerimizde, ilçe merkezinde, sanayi bölgemizde ve temizlikte Dönüşüm ve Değişime yeni öneriler getirmek için adayım. İlçemizde gecekondu önemli bir yer tutmaktadır. Kentsel dönüşüm ilçemizin modernleşmesi için olmazsa olmazlardandır. Başkan olduğumda halen oralarda kalan çocukların istikbalinin tesadüflere bağlılıktan çıkarmak için dönüşüm ve değişim projelerini tamamlayacağız. Bu sayede yapı sektörüne iş, Bucalılara istihdam sağlamak için adayım. Demokrat parti geleneğine bağlı ancak orta sağın çökmesi sonrası AKP'ye itilen laik vatanseverleri devlet kurma ve yönetme geleneği olan kurucu partimiz CHP'ye kazandırıp bütün Türkiye'ye örnek olacak sosyal politikalar uygulayabilmek için adayım." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da CHP'ye Mimar Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement