Buharkent Belediyesi Yeni Pazar Yeri İnşa Ediyor - Son Dakika
Yerel

Buharkent Belediyesi Yeni Pazar Yeri İnşa Ediyor

Buharkent Belediyesi Yeni Pazar Yeri İnşa Ediyor

Buharkent Belediyesi, ilçe merkezinde yeni bir pazar yeri inşa etmek için çalışmalara başlıyor. Yeni pazar yerinde, daha geniş ve modern tezgahlar, alışveriş için daha rahat alanlar, otopark ve sosyal donatılar yer alacak. Başkan Mehmet Erol, projenin ilçe için önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

05.01.2024 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buharkent Belediyesi, ilçe merkezinde yeni bir pazar yeri inşa etmek için çalışmalara başlıyor. Pazaryeri için yarın saat 10.00'da ilk kazma vurulacak.

Buharket Belediyesi tarafından 3 kattan oluşan 2 bin 500 metrekarelik alan üzerine oturan 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip modern katlı yeni pazar yeri inşası başlıyor. Yeni pazar yerinde, daha geniş ve modern tezgahlar, alışveriş için daha rahat alanlar, otopark ve sosyal donatılar yer alacak.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, yapılacak pazaryerinin ilçe için önemli bir proje olduğunu belirterek, "Yeni pazar yerimiz, hem esnaflarımız hem de vatandaşlarımız için daha modern ve kullanışlı olacak. Çalışmalar tamamlandığında, ilçemiz için önemli bir ihtiyacı karşılamış olacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buharkent Belediyesi Yeni Pazar Yeri İnşa Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement