Bulanıklı Kaymakam Hemşehrilerini Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Bulanıklı Kaymakam Hemşehrilerini Unutmadı

Bulanıklı Kaymakam Hemşehrilerini Unutmadı

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Malatya’nın Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu’nun girişimiyle İstanbul’daki hayırsever bir ayakkabı firması tarafından ilçedeki öğrencilere 300 çift ayakkabı gönderildi.

21.10.2015 09:44

MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Malatya'nın Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu'nun girişimiyle İstanbul'daki hayırsever bir ayakkabı firması tarafından ilçedeki öğrencilere 300 çift ayakkabı gönderildi.

Bulanık İlçe Milli Eğitim Deniz Edip tarafından teslim alınan 300 çift ayakkabı, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu'ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, mağdur durumdaki insanlara yardım eli uzatmanın bir insanlık görevi olduğunu belirterek, "Malatya Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu'nun girişimiyle İstanbul'daki hayırsever bir ayakkabı firması tarafından Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu'na 300 çift ayakkabı gönderen Bulanıklı olan kaymakamımıza ve hayırsevere sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanıklı Kaymakam Hemşehrilerini Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement